AWA // Art Weekend Aarhus 2013

Billede

Så er det i weekenden det sker! Art Weekend Aarhus lukker op for en række tilbud rundt omkring i byen. ARoS, Kunsthal Aarhus, byens gallerier, udstillingssteder, projektrum og kunstskoler åbner dørene med et spændende program for alle. Aarhus er en by i udvikling specielt i kunst og kulturlivet og rummer en stor til kreative miljøer i forhold til sin størrelse. Art Weekend Aarhus er en fantastisk mulighed for at undersøge disse miljøer og blive lidt klogere på den nogle gange lidt sære kunst – udfordre dig selv og mød og op se hvad det er for noget!!

Du kan danne dig et overblik over de mange forskellige udstillinger her. Derudover er det en del events du kan finde her: fredag, lørdag og søndag. Det er også muligt at få en guidet tur rundt i byen – se mere her

Det er muligt at få flere informationer og tilmelde sig via facebook.

Ihh hvor jeg glæder mig!! Det er sådan nogen som mig der blandt andet vil stå for en guidet tur og vi vil hellere end gerne svare på selv de underligste spørgsmål – vær ikke bange, vi er blot almindelige mennesker ;)

Efter sådan en weekend glæder man sig ekstra meget til at Aarhus i 2017 bliver ny Kulturhovedstad!!

Come to Aarhus this weekend and see a lot of new art in the creative environments all around Aarhus.. There is a lot of events all weekend – look here:  exhibitions, events friday, saturday and sunday, a guided tour.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s