Babyspam – Advarsel: Lækre billeder!

Så blev det tid til endnu en personlig opdatering her på bloggen. Som de af jer, som følger bloggen, ved, så stod starten af 2015 på et helt nyt eventyr for Lasse og jeg selv. Vi blev nemlig forældre til en lille guldklump d. 19. december. Barselslivet har indtil videre været super – selvom der dog ikke er meget fritid til at lave blogindlæg, men nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at opdatere og vise min lille Lukas frem (manden er på Sjælland og arbejde frem til torsdag, så fritiden må udnyttes!).

Det har været en vild vinter for mig. Jeg har bestået første semester på kandidaten i Designstudier, og jeg er blevet uddannet indretningskonsulent. Det har været hårdt oveni en graviditet – som dog heldigvis har været god og nem for mig – men jeg er så glad for at have fået det afsluttet inden alt går op i baby-prutter og søvnløse nætter.IMG_3334

Lukas var ivrig efter at begynde sit nye liv, så 14 dage for termin meldte han sin ankomst. Helt uventet var det dog ikke. Jeg udviklede i slutningen af min graviditet leverbetinget graviditetskløe. Det er kutyme at blive sat i gang 38+0, så vi tog spændte og nervøse til sygehuset d. 19 december for at blive sat i gang på Horsens Sygehus. Vi havde dog ikke forventet at samme dag fik vi vores lille ny at se. Men ud det ville (og kom) han. Lukas er nu snart 4 måneder gammel og lige så skøn og fantastisk som første gang vi mødte ham. Han er en dejlig nem dreng, der er let til smil og heldigvis behandler sine forældre godt ;) Jeg har forsøgt mig med vores nye Canon spejlrefleks kamera – jeg er endnu ikke prof, men satser på det er målet med denne barsel! Der er ikke nogle som lækre børn på store billeder!

IMG_3011 IMG_1173 IMG_0099 IMG_1268 IMG_3469 IMG_0397 IMG_0423 IMG_0460 IMG_3588

Bloggen vil ikke ændre sig til en baby-blog, men jeg kan nok ikke undgå at blogge om lidt forskellige baby-produkter, for hold nu op man kan finde meget lækkert. Efterhånden er Lukas’ ”børneværelse” også ved at fuldt indrettet og det skal i da også have lov at se i den nærmeste fremtid! Jeg kan allerede nu afsløre, at der er lækkerier fra Ferm Living.. Så stay tuned! It’s worth it!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s