Mine favorit spisebordsstole

Jeg har tidligere lavet et indlæg omkring mine favorit tøjstativer, som er et af sidens nok mest besøgte indlæg. Så hvorfor ikke gentage en succes? Her har jeg dog valgt forskellige spisebordsstole ud, som jeg synes er utrolig flotte. Jeg elsker et lækkert formsprog, så de udvalgte eksempler er primært stole, som på en eller anden vis taler igennem nogle lækre former. Egentlig startede tanken, da jeg fandt  flere stole, som jeg rent faktisk ville købe – hvis jeg da havde haft 6 spiseborde. Det er alligevel en del! Så hvorfor ikke samle de forskellige stole i et indlæg. Her er både stole, der ligger i den dyrere ende, men også stole som har en fornuftig pris, hvor alle kan være med – også hvis du er studerende!

Here we go…

1. Syveren, Fritz Hansen, designet af Arne Jacobsen

Billede

 

 

Syveren er en klassiker! Lækkert nordisk design, stilrent, fås i forskellige materialer og farver – den fungerer altid! Jeg er rigtig vild med den, specielt også med armlæn, som jeg synes giver den et mere eksklusivt look. Selv er jeg fan af cognacfarven, men den fås i et utal af forskellige afskygninger, og ærlig talt ville det bare være fedt at eje stolen.. Den kan købes her eller hos en væld af andre butikker, både som nye og brugte. Selv køber vi en del brugte ting, og man kan spare rigtig mange penge. Men det kræver også du er påpasselig og har lidt forstand på, hvad du går efter, hvordan prisen bør ligge samt hvilken kvalitet du ønsker. Men undersøg det – du kan blive overrasket!

2. More, Bolia ,designet af Bolia Design Team

Billede

Den hvide stol er altid så flot! Muligvis upraktisk men flot! Jeg har fundet denne stol fra Bolia, som har et lækkert design – jeg er specielt vild med benene og den lettere geometriske ryg. Vildt lækkert design! Se stolen i flere farver her, og tjek Bolias andre produkter ud – de har lækkert design og et godt øje for æstetik.

3. AAC21, Hay, designet af Hee Welling

Billede

 

Det er ingen hemmelighed, at da vi skulle købe nye spisebordsstole til vores nye selv-designede og selv-producerede spisebord, så ville jeg rigtig gerne have fingrene i denne stol fra HAY. Den er simpelthen så flot! Desværre ligger den også lidt i den dyrere ende af, hvad vi havde råd til. Jeg elsker formsproget, farverne og hele den fornemmelse jeg får, når jeg kigger på stolen. Måske er jeg heldig en dag……. Stolen fås i forskellige farver og materialer og kan blandt andet findes her eller på HAYs hjemmeside. Nu I er derinde så tjek lige alle de fede og nye produkter fra HAY – hvor kunne man købe sig fattig!

4. Aros, Idémøbler

Billede

Hvis du er en følger af bloggen, så har du nok set denne stol før. Det er nemlig dén spisebordsstol, vi har købt. Selvom jeg var rigtig hooked på AAC21, så har jeg ikke fortrudt, at vi købte denne. Den fungerer, er billige, rigtig god at sidde i, let at rengøre, og så har den et lækkert formsprog, der passer lige ind i vores hjem. Stolen findes i forskellige farver og også med forskellige ben, så du har virkelig mulighed for at få nogle stole, der netop passer dig. Hvis du elsker Eames og deres organiske formsprog, så synes du nok denne stol minder lidt om – det kan man nok ikke løbe fra. Men det er da fedt at få et lækkert formsprog til billige penge :) Find stolen her. Stolen sælges iøvrigt også i Bilka og hos JYSK. Stolen er ofte på tilbud – sidst i Bilka i denne uge til blot 249 DKK stykket!

5. Bow, Ilva

Billede

Denne stol så jeg første gang i fjernsynet i går aftes. Det er en nyhed fra Ilva, og jeg synes, at den er så flot! Enkelt, rene linjer og lækkert formsprog! Den er også rigtig brugbar på et kontor, i et soveværelse eller andre steder, hvor en enkelt stol er praktisk. Stolen er i skrivende stund på tilbud – 699 DKK – så hvis du ikke ved, hvad du skal bruge din ekstra opsparing hos SKAT til, så smut forbi Ilva. Du finder stolen her.

6. Magis, designet af Konstantin Grcic

Billede

Den sidste stol jeg har valgt er noget anderledes end de foregående, men det er dog stadig formsproget, jeg her finder fascinerende! Jeg har ikke prøvet at sidde i stolen, så jeg ved heller ikke, hvor behagelig den er – men hey mindst ét skulpturelt møbel skal man da have, og hvem ved, måske sidder man super godt i den! Jeg elsker de geometriske former og det lille håndtag i toppen. Se flere billeder af stolen her. Jeg ved, at Inside PR har stolen (dog med en anden fod) i deres showroom i København, så hvis du befinder dig i området og har lyst til at besøge en kreativ og unik virksomhed, kan du jo lige smutte forbi deres showroom og prøve stolen i samme ombæring.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s