FINDERSKEEPERS X-mas #2

Billede

De af jer der var til FINDERSKEEPERS først i oktober kan glæde jer til et gensyn, og de af jer der ikke kom af sted har endnu en chance for at opleve konceptet FINDERSKEEPERS. De slår nemlig d. 30 november dørene op for deres X-mas Edition #2.

Begivenheden finder sted fra d. 30 nov. til 1. dec. i tidsrummet 13.00-17.00 begge dage og foregår ligesom sidst på Godsbanen i Århus (Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C)

Det er en perfekt dag at få handlet nogle julegaver og få julehygget med nogle veninder. Konceptet består i, at designere og kunstnere kommer personligt og opstiller en stand, hvor du har mulighed for at købe produkterne og tale med skaberen. Der er over 110 stande og det er muligt at gøre helt unikke fund til rimelige priser. I modsætning til sidste gang er der kun design og ikke second-hand tøj. 

Entré: 40 kr.

Det er vigtigt at huske kontanter – dog var der sidst også mulighed for at betale med MobilPay, men for at være på den sikre side er kontanter en god idé – og medbring MASSER, I vil ikke fortryde det!

Læs mere på FINDERSKEEPERS facebook side og tilmeld dig eventet. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s