Kunst- og designmarked FINDERSKEEPERS

Århus er kendt for sine mange små kreative miljøer, der ligger rundt omkring i hele byen. Adskillige kunst- og designmarkeder er i de senere år opstået, og det er super fedt for alle de kreative mennesker, der har talentet, men mangler en platform for at blive set. FINDERSKEEPERS er et af de kunst- og designmarkeder, og nu kommer de også til Århus! Begivenheden finder sted på Godsbanen d. 5. og 6. oktober fra kl. 11-17. Se billeder af nogle af produkterne nedenfor. 

Designmarkedet har ifølge deres pressemeddelelse til formål at hjælpe de kreative og dygtige kunstnere med deres salg og udvikling, samt for at skabe et stærkt netværk med andre i branchen både i og udenfor byen.

FINDERSKEEPERS er ikke et nyt koncept, men har eksisteret i 3 år med stor succes i København, hvor over 5000 personer har besøgt markedet.  Konceptet tilgodeser både kunstneren og den besøgende, da kunstnerne har mulighed for at gøre sig til et kendt navn, og den besøgende har mulighed for at finde unikke designs, der oveni købet er billige. Herle Jaarlgaard Hansen er kunstneren bag FINDERSKEEPERS, der slår fast, at FINDERSKEEPERS ikke er et loppemarked, men et forum for de dygtigste kreative firmaer og personer. Derfor er standarten på markedet også høj og indeholder en bred vifte af produkter – både tøj, keramik, møbler, lamper etc.

Noget af det jeg finder fascinerende ved de ukendte og nye kunstnere er, at de på en interessant og  mærkværdig måde har et helt nyt og frisk syn på både design, materialer og håndværk. Det er fedt at opleve produkter, hvor man kan mærke kreativiteten og omtanken bag produktet, samtidig med den æstetiske værdi er i top. Samtidig er mange af kunstnerne, du finder på markederne åbne, smilende og vil hellere end gerne tale, og de strækker sig langt for at gøre kunden tilfreds. Denne ydmyghed finder jeg ekstremt tiltalende, og det gør blot produktet endnu federe at få i sit hjem.

En indgangsbillet koster 40 kr. og gælder en enkelt dag. Der kan også købes weekendbilletter til 60 kr.

Du kan følge FINDERSKEEPERS på Facebook her, hvor det er muligt at deltage i konkurrencer eller få mulighed for at købe billetter i forsalg, og dermed gøre indgangen lettere og billigere. 

Fakta:

Adresse: Godsbanen -­‐ ’Den Rå hal’, Skovgaardsgade 3-­‐5, indgang 3D og 3C, 8000 Aarhus

Pris: 40-60 kr.

Dato: 5-6. oktober 2013

FINDERSKEEPERS startede i 2011 af stifter og ejer Herle Jarlgaard Hansen. FINDERSKEEPERS er et indendørsmarked, hvor innovativt design møder luksus second hand tøj. FINDERSKEEPERS er opstået ud fra idéen om, at der i Danmark mangler et konkret sted, hvor både design-­‐ og modeinteresserede får mulighed for at prøve sig selv af og vise sine ting frem. Der har indtil videre været afholdt seks markeder i København og det syvende løber af stablen i december 2013. (Udkast fra pressemeddelelsen) 

Alle billedrettigheder tilhører FINDERSKEEPERS og er lånt med tilladelse fra dem. 

BilledeBilledeBilledeBilledeBilledeBilledeBillede

 

Informationer om billederne finde på FINDERSKEEPERS facebookside. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s