Vores nye spisebord

Nu er det endelig på plads – og det har været længe undervejs! Når man sådan går i gang med at renovere ens nye bolig er det vigtigt lige at huske, at når renoveringen så er færdig, så skal der møbler ind også! – En lille ting vi dog “glemte” i vores renoveringsproces, så da stuen stod færdig, så havde vi kun møbler fra en lille lejlighed til at udfylde 174 km2.. Men så får man til gengæld glæden af løbene at få nye ting! Det nyeste vi har fået erhvervet os er et spisebord – hvor man kan sidde mere end 4 omkring -Yes! Billede

Det er min skønne mand der har lavet bordet i samarbejde med en af vores gode venner. Bordstellet er metal og bordpladen er MDF vi har malet sort.

Bordet er lavet med tillægsplader, så man kan være 12 omkring bordet – uden man sidder klemt! Det er rigtig lækkert når man som mig har en stor familie!

Jeg er helt vild med stolene også – de er billige, praktiske og behagelige at side i. Vi har endnu ikke børn, men når vi får er stolene lette at rengøre, hvilket klart er en bonus – speciel for min mand der ikke synes møbler er det fedeste at bruge penge på!

Bordet er pyntet med to enkelte bloklys på korkbordskåner. Lamperne bidrager med lidt farve til et ellers mørkt bordarrangement. I LOVE IT!!

BilledeBilledeBilledeBilledeBillede

Reklamer

6 thoughts on “Vores nye spisebord

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s